Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Логістичні системи у ресторанному господарстві

Кількість годин (кредитів ECTS): 90 (3)

 

Мета навчальної дисципліни: набуття майбутніми фахівцями галузі системних знань і розуміння методології логістичного управління у сферах діяльності закладів ресторанного господарства як інструмента ринкової економіки та вмінь адаптуватися до змін у бізнес-середовищі.

 

Завдання навчальної дисципліни: з’ясування питання, що являє собою логістика як наука; зміст, завдання, практичне використання в роботі закладів ресторанного господарства логістики постачання; логістики виробничих процесів; збутової логістики; транспортної; інформаційної; логістики управління запасами, складської логістики.

 

Результат вивчення навчальної дисципліни:

знати:

- класифікацію та види логістичних систем;

- методи реалізації функцій обліку, аналізу та регулювання матеріальних ресурсів закладів ресторанного господарства;

- теоретичні та практичні основи управління запасами;

- організаційні основи складування закладів ресторанного господарства;

- особливості управління транспортними потоками;

- особливості управління закупками;

- особливості розподільчої логістики;

- основи управління інформаційними потоками.

 

вміти:

- оптимізувати канали розподілу продукції;

- організовувати роботу логістичних підрозділів закладу;

- оцінювати та вдосконалювати інформаційну систему закладу;

- визначити оптимальний вид транспорту з точки зору ефективності роботи закладу ресторанного господарства;

- використовувати сучасні наукові досягнення, результати самостійних досліджень та набуті знання у практичній діяльності;

- вирішувати на конкретних прикладах економічні завдання з раціоналізації управління товарно-матеріальними запасами в закладах;

- визначати економічну ефективність упровадження логістичних технологій управління.