Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Організація роботи сомельє

Кількість годин (кредитів ЄКТС): 90 (3)

 

Мета навчальної дисципліни: надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.

 

Результати навчання за навчальною дисципліною: основні функції та особливості роботи сомельє, обов’язки та коло професійних знань і навичок у виборі і споживанні алкогольних напоїв.

 

Зміст дисципліни (тематика): Класифікація алкогольних та безалкогольних напоїв. Особливості виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв. Основи складання винної карти. Правила і методи зберігання та подавання алкогольних напоїв. Особливості поєднання страв із напоями та правила дегустації напоїв.

 

Види робіт: лекції, лабораторні.