Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Основи виробничого дизайну

Кількість годин (кредитів ЄКТС): 90 (3)

 

Мета навчальної дисципліни: навчання студентів гармонійному дизайнерському проектуванню об’єктів ресторанного господарства, вивчення теоретичних основ дизайну об’єктів ресторанного господарства, виконання просторового, кольорового та декоративного рішення об’єктів ресторанного господарства.

 

Результати навчання за навчальною дисципліною:

знати:

  • поняття та визначення дизайну;
  • прийоми і методі створення гармонійних інтер’єрів, об’єктів ресторанного господарства.

 

вміти:

  • проектувати і створювати гармонійні інтер'єри закладів ресторанного господарства.

 

Зміст дисципліни (тематика):

Тема 1. Еволюція предметного світу й архітектури.

Тема 2. Становлення дизайну.

Тема 3. Створення інтер’єрів і насичення їх.

Тема 4. Особливості проектування середовища, прийоми організації інтер'єру. Засоби в рішенні архітектурно-художньої виразності інтер'єру. Сучасний інтер'єр.

Тема 5. Засоби в рішенні архітектурно-художньої виразності інтер’єру.

Тема 6. Особливості проектування підприємств ресторанного господарства з централізованого виробництва продукції.

Тема 7. Сучасний інтер’єр підприємств харчування.

Тема 8. Колірна, декоративна і світлова дизайнерська обробка інтер’єру.

 

Види робіт: лекції, практичні заняття, модульні контрольні роботи, індивідуальні роботи студентів із викладачем, самостійна робота студентів, консультації, підготовка до заліку, залік.