Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Процеси й апарати харчових виробництв

Кількість годин (кредитів ЄКТС): 90 (3)

 

Мета навчальної дисципліни: набуття студентами необхідних знань і навичок щодо основних технологічних процесів та апаратів, забезпечення опанування студентами методик розрахунку апаратів, принципів моделювання й оптимізації та застосування їх у майбутній професійній діяльності; застосування основних положень дисципліни – основ гідравліки, основ теорії загальних технологічних процесів, основ розрахунку процесів і апаратів, шляхів інтенсифікації технологічних процесів та їх оптимізації.

 

Зміст дисципліни (тематика): Загальні закономірності технологічних процесів. Основи гідравліки. Гідротехнічні процеси. Механічні процеси. Теплові процеси. Масообміні процеси. Основні характеристики і класифікація технологічних процесів і апаратів. Технологічні гідромеханічні процеси. Технологічні механічні процеси. Технологічні теплові процеси. Технологічні масообмінні процеси.

 

Види робіт: лекції, лабораторні, іспит.