Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Устаткування закладів харчування

Кількість годин (кредитів ECTS): 120 (4)

 

Мета навчальної дисципліни: набуття студентами необхідних знань та навичок, пов'язаних із механізацією технологічних процесів приготування продукції харчування, їхнім удосконаленням, вибором, розміщенням, експлуатацією, організацією обслуговування і ремонту механічного, теплового, холодильного і торговельного устаткування підприємств харчування; набуття теоретичних основ процесів теплової, механічної та холодильної обробки продуктів, а також підготовка спеціалістів, спроможних знати та технічно грамотно забезпечити експлуатацію торговельно-технологічного устаткування, вирішувати питання використання нових видів машин і апаратів та впроваджувати нову механізацію й автоматизацію технологічних процесів на підприємствах харчування.

 

Результат вивчення навчальної дисципліни:

знати:

- призначення та сферу використання машин і апаратів для механізації технологічних процесів підприємств харчування;

- технічну характеристику устаткування, конструкцію та принцип дії, особливості його експлуатації в умовах ринкової економіки;

- володіти навичками забезпечення устаткуванням підприємств харчування.