Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Олімпіади, конкурси

Фестиваль з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» Корабельний район змагається за першість

Фестиваль з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?»

Корабельний район змагається за першість

Сьогодні був сонячний та теплий квітневий день, але це не стало на заваді старшокласникам загальноосвітніх шкіл Корабельного району позмагатися за першість на фестивалі з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?».

Організаторами даного дійства виступили Університет «Україна» спільно з бібліотекою-філією для юнацтва ЦБС для дорослих м. Миколаєва за підтримки департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації.

В інтелектуальних батлах узяли участь команди 8 шкіл Корабельного району (ЗОШ № 44, Миколаївський економічний ліцей № 1, ЗОШ № 14, ЗОШ № 40, ЗОШ №29, ЗОШ № 54, ЗОШ № 43 та Миколаївська гімназії № 3). Змагання проходили в декілька етапів, які виявились показовими для рішення суддів.

У першому, так званому «спортивному», турі гри у фінал потрапили 5 команд, що захищали честь ЗОШ № 40, ЗОШ №29, ЗОШ № 54, ЗОШ № 43 та гімназії № 3.

У другому турі «Інтелект-асорті» учасникам довелось добряче попрацювати, адже вони виявились найсильнішими серед інших команд. Тут уже була справа честі.

У рівній, але дуже важкій інтелектуальній боротьбі команди вибороли свої призові місця.

І за результатами другого, але достатньо показового туру, перше місце посіла ЗОШ №40 із загальною кількістю балів 44, друге місце поділили між собою учасники команд ЗОШ № 43 та гімназії № 3, які набрали однакові 42 бали, а третє місце завоювали команди ЗОШ № 29 та ЗОШ № 54 із загальною кількістю балів 41.

Хочеться сказати, що старшокласники продемонстрували неабиякі знання, ерудицію, кмітливість та азартний дух боротьби. І це не може не надихати.

Фестиваль інтелектуальних ігор люб’язно прийняла у себе Миколаївська гімназія № 3. Нагадуємо, що ведучою турніру є Макаронова Тетяна Олександрівна – керівник клубу інтелектуальних ігор Університету «Україна», ведуча телепрограми «Інтелект-асорті».


Підрозділ: Миколаївський інститут розвитку людини

до списку новин