Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Вибір спеціальності і професії

День соціального працівника

Людина, яка обирає професію соціального працівника, – це людина, на першому місці в якої допомога, співчуття, підтримка….

Адже це виснажлива, напружена та складна професія. І водночас цікава професія, ти отримуєш задоволення, коли знаєш, що потрібен людям, що можеш їм допомогти. «Неймовірним щастям є робити людей щасливими».

З нагоди свята «Дня соціального працівника» студенти під керівництвом викладача кафедри соціальної роботи Грицакович Ганни Іванівни організували справжній театральний виступ на тему: «Моя майбутня професія – соціальний працівник».

Кожен випускник замислюється над тим, ким бути у майбутньому та куди піти навчатися після закінчення школи. Головна героїня Аліса не могла самостійно вибрати, ким вона хоче бути, яку професію обрати. Опинившись у країні «Чудасії», Аліса зустріла людей, які допомогли їй вибрати майбутню професію. І наша героїня Аліса вирішила стати соціальним працівником.

Крім того, майже дві тижні студенти пригадували свої добрі справи та відмічали їх у календарі добрих справ. Студенти, які отримали найбільше відзнак, пройшли до фінальної частини змагань. У фіналі відбувся конкурс на звання «Містера і міс «Соціальна робота». Ними стали студент 2 курсу Варга Іван та студентка 2 курсу Чопей Ярослава.

Приз глядацьких симпатій отримали студенти 2 курсу напряму підготовки «Соціальна робота» Тафій Василь та Удичка Вікторія.

Вітаємо з перемогою і зичимо професійних звершень!!


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин