Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Інклюзивне суспільство, суспільство для всіх

Кафедра соціальної роботи та педагогіки Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» разом зі Святошинською соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді міста Києва проводить серед школярів середніх загальноосвітніх шкіл конкурс соціальних проектів на тему «Інклюзивне суспільство – суспільство для всіх».

У рамках конкурсу 26 лютого було проведено зустріч учнів із викладачами кафедри. Директором Центру інклюзивних технологій навчання Університету «Україна» Юлією Ресенчук було проведено міні-лекцію на тему «Інклюзія». Доцент кафедри Іванова І.Б. презентувала учням умови конкурсу та критерії оцінювання соціальних проектів. Викладачі кафедри Лавриненко Д.Г. та Осипенко А.О. провели тренінг «Соціальний бізнес та соціальне проектування». Було призначено супервізорів, які допомагатимуть учням у процесі написання і реалізації проектів.

Наступним етапом конкурсної роботи (до 14.03.2019) є розробка і написання командами учасників соціальних проектів за структурою, що відповідає методикам соціального проектування. Команди отримають необхідні витратні матеріали для реалізації проектів.

Фінал конкурсу відбудеться 18 квітня, де команди презентують реалізовані проекти. Переможці конкурсу отримають грамоти та пам’ятні подарунки.

Проведення такого конкурсу стало можливим завдяки партнерам мережі магазинів MOYO.

Інтернет-магазин moyo.ua – це світ приємних вражень, де кожен відвідувач отримує позитивні емоції за рахунок високого рівня обслуговування і принципово нового формату сервісу.

Бажаємо всім учасникам успіхів!


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин