Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Олімпіади, конкурси

Профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід «Місто професій»

28 травня в парку ім. Т. Шевченка м. Хмельницького розгорнулось імпровізоване містечко для дітей. Тут для хмельницьких школярів провели профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід «Місто професій». На вході кожна дитина отримувала спеціальний паспорт та карту представлених професій. Далі дітлахи йшли «влаштовуватись на роботу» та заробляли «дитячі грошові купюри», які в подальшому обмінювали на солодощі.

Студенти та працівники нашого інституту «по дитячому» представили спеціальності закладу: діти мали змогу спробувати свої сили у психологічних практиках, ознайомитися з посадами, які може обіймати юрист, більше зрозуміти про здоров'я людини та реабілітацію. Вивчаючи особливості професій, діти опановували: тонометр, стетофонендоскоп, спірометр, ручний динамометр, атрибути судової влади (суддівський молоток, мантія), малювали, ліпили з пластиліну, грали у м'яча.

Жоден із потенційних працівників не залишився розчарованим. Адже професіонали своєї справи зустрічали дітей із посмішкою, а проводжали оплесками.

Ознайомлюючись із професією ще «з малечку», дітям легше буде здійснити свідомий вибір майбутнього фаху.


Підрозділ: Хмельницький інститут соціальних технологій

до списку новин