Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

На навчання запрошує університет

 

Людно було останньої суботи березня в нашому університеті. За традицією тут відбувся День відкритих дверей. Його програма була цікавою і насиченою. Майбутні абітурієнти, їхні батьки, родичі й друзі зустрілися з керівниками та викладачами вишу, побували в аудиторіях і навчальних лабораторіях, в Українсько-корейському центрі. Не обминули присутні на дійстві і Площу знань. Там саме в ранкові години веселилась дітвора, котрою опікується реабілітаційний центр навчального закладу.

Та найбільше переживань і хвилювань випало тим юнакам та дівчатам, котрі цього дня проходили пробні тестування з кількох предметів. Переживали не тільки самі майбутні студенти – а віриться, що більшість сьогоднішніх учнів загальноосвітніх шкіл та профтехучилищ, ліцеїстів поповнять аудиторії вишів, а й їхні близькі.

На зустріч із батьками прийшли представники всіх навчальних підрозділів університету. Вони досить повно і відверто розповідали про умови навчання, перспективи випускників вишу щодо працевлаштування, про те, як організовується дозвілля студентів. Тон саме такій розмові задала відповідальний секретар приймальної комісії О.А. Веденєєва. Перед присутніми на зустрічі виступили директор Інженерно-технологічного інституту В.В. Малишев, завідувач кафедри інформаційних технологій та програмування, відомий науковець С.С. Забара, декан факультету біомедичних технологій В.О. Мовчан, І.І. Гараніна (Інститут економіки та менеджменту), молоді заступники директорів інститутів О.О. Фаст (Інститут права та суспільних відносин) та О.А. Бурко (Інститут соціальних технологій), завідуюча кафедрою української мови, літератури та східних мов О.В. Коломієць, доцент Інституту філології та масових комунікацій Н.І. Головченко, директор коледжу «Освіта», заслужений працівник освіти України С.І. Смолянова та директор Інституту відкритої освіти О.В. Майборода.

А щодо тих, хто може стати студентом нашого чи інших столичних вишів, то одразу зазначу: до випробувань вони та їхні близькі поставились дуже серйозно. За ліцеїстку Аліну Фролову дуже переживала її мати Інна Володимирівна, економіст за фахом. Дівчина мріє опанувати бухгалтерський фах. За Олександра Надіна, котрий мав показати свої знання англійської мови, вболівала його дівчина.

Згодом включився в розмову іншої майбутньої абітурієнтки з доцентом кафедри цивільного господарського та кримінального права І.М. Ямковою. Анна Вітренко вивчала туризм у Дарницькому училищі столиці. Хоче продовжити навчання з цього фаху саме в нашому університеті. І така можливість у дівчини є.

Дуже символічно, що цього дня в університеті відбулась неформальна зустріч випускників різних років. Вона засвідчила, що наш навчальний заклад успішний, він дав і дає можливість самореалізуватися тисячам юнаків і дівчат.

 

Анатолій УРБАН

Газета «Університет «Україна» №1-2 (166-167), 2015


Автор: Анатолій Урбан
Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин