Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Круглі столи, тренінги, майстер-класи Тематика: Економічна освіта

Незабутня зустріч із новими друзями

Незабутня зустріч із новими друзями

 

2 лютого до КЗ «Володарська ЗОСШІ І-ІІІ ст.» завітали гості з Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» – представники Інституту економіки та менеджменту. Вихованці радо зустрічали гостей, які для всієї школи підготували майстер-класи згідно вікових категорій.

Для учнів молодших класів було проведено майстер клас «Спритні рученята», де діти 1-2 класів створювали різноманітні колажі до Дня Святого Валентина.

Учні 3-4 класів були задіяні в майстер-класі «Солодка квіточка», на якому діти за допомогою цукерочки та гофрованого паперу створювали букетики крокусів – символів весни.

Майстер-клас «Сенсорна оцінка якості карамелі та печива з дегустацією» був проведений для учнів 5-8 класів. На занятті було висвітлено основні аспекти органолептичного (сенсорного) методу оцінки якості харчових продуктів. Школярі навчилися проводити дегустацію товару на основі використання балової оцінки і таблиці вимог до якості. Діти із задоволенням куштували солодощі та як справжні експерти робили оцінку якості.

Старшокласники взяли участь в інтелектуальній грі «Брейн-ринг», де мали змогу показати свої знання, ерудицію та інтелект. У результаті тривалої боротьби перемогу в інтелектуальному змаганні здобула команда 11 класу «Випускники». Всі команди були нагороджені подарунками, а переможці ще й запрошені до університету на День відкритих дверей.

Щиро дякуємо ректору Університету «Україна» Петру Михайловичу Таланчуку, директору Інституту економіки та менеджменту Світлані Сергіївні Нестеренко, професору кафедри маркетингу Ірині Юріївні Кутліній та всім організаторам майстер-класів, висловлюємо надію на майбутню співпрацю та щиро бажаємо творчих здобутків.

 

Масло Л.В.,

учитель математики та інформатики


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин