Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Освітянська виставка

Участь у виставці "Освіта-2016"

 

Одна з найважливіших проблем сучасної молоді – це вибір професії. Намагаючись допомогти випускникам шкіл зробити правильний вибір, Полтавський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щорічно проводить виставку-презентацію навчальних закладів «Освіта». У цьому році захід пройшов у виставковій залі міського Будинку культури 24.11.2015.У виставці взяли участь 30 навчальних закладів міста та Міський центр зайнятості. Кожен навчальний заклад підготував експозицію, на якій представив свої досягнення, навчально-виховну базу, форми навчання, вимоги до абітурієнтів, спеціальності за якими проводиться підготовка спеціалістів. На виставці працювали спеціалісти Міського центру зайнятості, які надавали інформацію по працевлаштуванню, ринку праці, проводили анкетування по профорієнтації, що давало можливість молоді зорієнтуватися при обранн імайбутньої професії.

На урочисте відкриття виставки завітали почесні гості: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Порохня, ректори та директори навчальних закладів міста. До випускників шкіл та усіх присутніх звернулася Світлана Порохня:

- Шановні випускники! Ви стоїте перед вибором навчального закладу, а також перед вибором професії, яку хочете опанувати. Незабаром ви будете складати зовнішнє незалежне оцінювання, яке дозволить вам вступити до вищих навчальних закладів. Я бажаю вам успіхів у складанні державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання, а також вступити до омріяного вузу. Бажаю вам обрати ту спеціальність, з якою ви пройдете все своє життя. Адже правильний вибір професіїї зробить вас успішними, щасливими людьми! Закликаю вас вступати до Полтавських навчальних закладів, адже тут широкий вибір для розкриття ваших можливостей.

Світлана Казимирівна оглянула експозиції виставки, поспілкувалась зі студентами, викладачами та відзначила високий рівень підготовки навчальних закладів та організаторів виставки. Випускникам шкіл та їхнім батькам пропонували ознайомитись з інформаційними листівками та буклетами навчальних закладів. Усі гості заходу мали можливість побачити презентацію виховної роботи закладів освіти, зустрітися з викладачами та отримати відповіді на усі свої запитання. Окрім цього, кожен випускник міг отримати безкоштовно довідник для абітурієнта «Освіта 2015» з повною інформацією про навчальні заклади. Це дасть можливість визначитись майбутнім абітурієнтам з обранням професії, спеціальності та навчального закладу.

Презентація творчого номеру від навчального закладу: талановиті дівчата колективу "ЖиВі"


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин