Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Навчання іноземних громадян Тематика: Міжнародні освітні програми

Університет «Україна» відвідали польські студенти

26 листопада 2015 року до Університету «Україна» на екскурсію завітали студенти польського університету Wyższa Szkoła Teologiczno-Humanistyczna im. Michała Beliny-Czechowskiego. Вони приїхали до України, щоб виступити з концертами, і принагідно відвідали Університет «Україна», тому що в рамках українсько-польської програми Університет «Україна» співпрацює з Wyższa Szkoła Teologiczno-Humanistyczna im. Michała Beliny-Czechowskiego, і декілька студентів навчається в нашому закладі за програмою подвійного диплому.

Групу студентів очолював проректор польського університету, доктор наук Анатолій Жаловага. Привітала гостей і провела екскурсію по університету директор Інституту відкритої освіти Університету «Україна» Олена Майборода.

Пані Олена зустріла гостей і у вступному слові зазначила, що Університет «Україна» – єдиний ВНЗ в Україні з повністю безбар’єрним простором. Потім вона продемонструвала гостям українсько-корейський Центр інформаційного центру, аудиторію 3Л3, обладнану мультимедійною системою, де проводяться відкриті відеолекції. Гості відвідали також студентську їдальню, медико-реабілітаційний центр і зал засідань Вченої ради.

Потім екскурсанти завітали в АВС «Талан-студіо» і до студентського самоврядування, а наостанок оглянули читальну залу університетської бібліотеки.

Гостям екскурсія видалася цікавою і пізнавальною, вони залишилися задоволені.

 

 

Костя ЗОЗУЛЯ,

студентський Медіа-центр Університету «Україна»


Автор: Костя ЗОЗУЛЯ, студентський Медіа-центр Університету «Україна»
Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин