Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

Зустріч із учнями Вищого професійного училища № 21

  

18 листопада 2015 року відбулась зустріч викладачів Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини Університету «Україна» з викладацьким складом та учнями Вищого професійного училища № 21 м. Миколаєва.

У зустрічі взяли участь проректор з формування та розвитку контингенту Г.І. Міряха, декани факультетів, завідувачі кафедр та викладачі інституту.

У ході розмови з учнями та керівництвом ВПУ були обговорені перспективи подальшої співпраці з метою підготовки фахівців за спорідненими спеціальностями. Так, 7 спеціальностей (напрямів підготовки) за ОКР молодшого спеціаліста, ступеня освіти бакалавра, за якими здійснюють підготовку Миколаївський інститут і коледж Університету «Україна», співпадають зі спеціальностями, за якими випускає фахівців зазначене училище: обслуговування комп’ютерних систем і мереж, комп’ютерна інженерія, товарознавство і комерційна діяльність, видавнича справа та редагування, журналістика, соціальна робота тощо.

За результатами обговорення між Миколаївським інститутом та ВПУ № 21 була підписана угода про співпрацю у галузі підготовки фахівців.


Підрозділ: Миколаївський інститут розвитку людини

до списку новин