Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Олімпіади, конкурси

Інтелектуальні змагання

 

У Миколаївському юридичному ліцеї (директор Парамонова Тамара Володимирівна) вже давно існує клуб "Знавці," в якому щороку в рамках декад кафедр і міжпредметного методичного об'єднання проводяться ігри з певних галузей: історія, право, філологія, природничі науки.

Традиційно наприкінці березня в День відкритих дверей ліцею відбувається фінальна гра клубу "Знавців" "Що? Де? Коли?", за результатами якої вибирають кращого гравця клубу. Цього разу викладачі вирішили провести гру "Інтелект-асорті", учасниками якої стали учні, їхні батьки та вчителі. Ініціаторами проведення заходу стали: викладач історії Майя Юхимівна Варшавська, заступник директора Миколаївського юридичного ліцею Світлана Валентинівна Гіль і голова опікунської ради Миколаївського юридичного ліцею Ніна Олексіївна Потьомкіна. Провести гру запросили її автора, керівника клубу інтелектуальних ігор Університету "Україна" Макаронову Тетяну Олександрівну.

Всі учасники були порівну розділені на 4 команди. які завзято боролися за перемогу. Не залишилися осторонь і вболівальники, своїми правильними відповідями вони значно збільшили загальний результат кожної з команд. Три команди розділили перше місце з рівним результатом, а четверта відстала всього на 1 бал. Але найголовніше те, що всі учасники отримали задоволення від гри і нових друзів. А організатори вирішили повторювати такі зустрічі регулярно і запрошувати до себе команди з інших шкіл. Побажаємо ж їм успіху в цій добрій справі.

 

Макаронова Тетяна,

керівник клубу інтелектуальних ігор

Університету "Україна"


Автор: Макаронова Тетяна, керівник клубу інтелектуальних ігор Університету "Україна"
Підрозділ: Миколаївський інститут розвитку людини

до списку новин