Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

Третє свято – святе Водохреща

kupannya-vodohreshcha23 січня 2014 року в Полтавській Обласній Універсальній Науковій бібліотеці імені І.П. Короленка відбувся урочистий виховний захід між студентами Полтавського інституту економіки і права та коледжу і школярами 9-А класу ЗОШ № 5 міста Полтави. На самому початку зустрічі студенти й учні переглянули виставку літератури, присвячену Водохрещі, яку продемонстрували працівники бібліотеки.
Потім студенти ознайомили учнів із нашим навчальним закладом, розповіли детально, де він знаходиться, а також про всі перспективи вступу саме до нашого ВНЗ.
Після вичерпної профорієнтаційної інформації організатори почали захід, який був присвячений великому християнському святові Водохреща або Богоявлення. Вступне слово проголосили ведучий – Браслівський Вячеслав та ведуча – Дрюк Оксана. Продовжили зустріч цікаві доповіді студентів про історію виникнення та особливості проведення на сучасному етапі цього прекрасного свята. Перед дітьми виступили такі студенти: Дудка Іван, Ростовська Інна, Беза Сергій, Коростельова Інна, Крайник Карина, Соня, Ярослав, Мельниченко Вікторія. Гречин Олександр зачитав вірш Ярослава Вільшанка «Там, на річці на Йордані», присвячений детальному опису хрещення Господа Христа.
Після студентських розповідей завершив урочистий захід отець Костянтин, який підвів підсумки і наголосив на основному, що потрібно знати і робити на це свято. Під час усього заходу школярі із захопленням слухали і задавали свої питання, виявляючи активність та небайдужість до минулого, до традицій та сучасності.


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин