Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Міжнародні освітні програми

Делегація польського університету відвідала Вінницю

Польське місто Кельце вже понад 50 років є містом-побратимом Вінниці. Невипадково саме до Вінниці з черговою цікавою пропозицією для українських студентів вирушив один із найпотужніших державних вишів Польщі – Університет імені Яна Кохановського.

24 травня делегація Університету на чолі з проректором з навчання та роботи зі студентами професором Янушем Кролем зустрілася з керівництвом Вінницького інституту Університету «Україна».

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості щодо спільного навчання студентів та продовження підготовки фахівців Університету «Україна» за магістерськими програмами Університету імені Яна Кохановського. Особливо зацікавили польських колег можливість навчання за спорідненими спеціальностями. До прикладу студенти спеціальності «Фізична реабілітація» з Вінницького інституту Університету «Україна» зможуть здобувати фах «Фізіотерапія», «Акушерство», «Сестринська справа», «Медичне рятівництво», «Публічне здоров'я», «Косметологія», «Лікарський напрямок», «Фізичне виховання» у польському виші.

Сторони домовилися про спільну участь у підготовці проекту в рамках програми «Еразмус +» щодо розвитку інклюзивного навчання. Співпраця з польським університетом дозволить студентам Університету «Україна» одночасно здобувати якісну європейську освіту за понад 40 спеціальностями, навчаючись в українському виші за адаптованими до Європи навчальними програмами, а також відвідувати місто-побратим Кельце в рамках програм академічної мобільності.

Професор Януш Кроль підкреслив, що для вінничан, що мають карту поляка, навчання в університеті є безкоштовним, а студенти Університету «Україна» отримають додаткові пільги з оплати навчання, наприклад, знижку на навчання до 50%, після підписання угоди про співпрацю.

 

Джерело: http://vinnlife.com/news/7/2682-delegaciya_polskogo_universitetu_vidvidala_vinnicu.html


Підрозділ: Вінницький соціально-економічний інститут

до списку новин