Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Набір до коледжу

І навчаємо, і виховуємо

 

У сучасних умовах усе більш актуальною є підготовка фахівців середньої ланки, фахівців-практиків. Багатогранна праця педагогічних працівників нашого університету перетворює вчорашніх школярів на високопрофесійних фахівців, творців своєї справи, які прагнуть самостійно досягти успіху в житті та здобути якісну освіту.

Пріоритети коледжу "Освіта":

- успішне навчання в коледжі надає можливість продовжити навчання в університеті за скороченими програмами;

- індивідуальний підхід;

- використання сучасних освітніх технологій;

- спеціалізоване вивчення східних мов;

- розвиток інтелектуальних здібностей;

- особистісно-орієнтоване навчання і виховання.

Сьогодні діяльність педагогічного колективу коледжу спрямована на підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" за 12-ма спеціальностями. Ключовою ланкою організації навчального процесу в коледжі є денне та заочне відділенння, де навчаються понад 1300 юнаків і дівчат.

Для студентів створені належні умови для духовного, творчого та фізичного розвитку. Вони не лише опановують секрети майбутньої професії, а й беруть активну участь у міських, всеукраїнських спортивних змаганнях, є лідерами волонтерського руху. Коледж пишається спортивними досягненнями студентів, майбутніх чемпіонів. Серед них: майстри спорту та кандидати в майстри спорту: Ростислав Майєр ("Розробка програмного забезпечення"), Максим Дудник ("Обслуговуванння комп'ютерних систем та мереж"), Юлія Жутник ("Соціальна робота"), Ярослава Процків ("Туристичне обслуговування").

У коледжі створено всі умови, щоб не лише підготувати майбутніх професіоналів для різних галузей, а й виховати творчі особистості. Юнаки і дівчата беруть участь у різноманітних загальноуніверситетських заходах, зокрема у святі української писемності; Шевченківських читаннях; інтелектуальних іграх тощо.

Команда коледжу стала призером університетського конкурсу "Ерудит" та посіла І загальнокомандне місце в Спартакіаді – 2014 нашого навчального закладу.

Студенти коледжу залучені до роботи Малої Академії наук. У 2014 р. студентки нашого коледжу Діана Бойко та Катерина Щербина ("Туристичне обслуговування") взяли участь у написанні робіт у Малій Академії наук.

Навчання в коледжі – це кропітка робота і викладачів, і студентів. Знання, вміння, навички, що засвоюють майбутні фахівці, сприяють успіху багатьох підприємств і організацій нашої держави.

 

Людмила ВОЛОДЬКО,

заступник директора коледжу “Освіта”

 

Джерело: Газета «Університет «Україна» №7-8, 2014


Автор: Людмила ВОЛОДЬКО, заступник директора коледжу “Освіта”
Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин