Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

Могилів-Подільський

10 квітня 2018 року викладачі Вінницького інституту Університету «Україна» здійснили поїздку до міста Могилів-Подільський, де відвідали студентів випускних груп Могилів-Подільського медичного коледжу та Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу.

Випускники коледжів ознайомилися із правилами вступу до інституту, матеріально-технічною базою, міжнародною діяльністю, різноманітністю дозвілля студентів. Із зацікавленістю переглянули презентацію та відео про університет, заповнили анкети для абітурієнтів.

Також завітали із дружнім візитом до Могилів-Подільського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області. Основною проблемою поліцейської освіти залишається давно назріла потреба в отриманні юридичної освіти освітнього ступеня «бакалавр». Адже без професійних та доброчесних кадрів Національна поліція ніколи не буде користуватися значною суспільною довірою, а реформа поліції залишиться гарними картинками на численних презентаціях керівників Нацполіції та МВС. Викладачами Вінницького інституту Університету «Україна» було надано вичерпну інформацію щодо продовження працівниками поліції навчання з 2-го або з 3-го курсів для отримання освітнього ступеня «бакалавр».


Підрозділ: Вінницький соціально-економічний інститут

до списку новин