Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Мала академія наук і творчі колективи

Науковий привіт від «Малої Академії наук»

25 березня 2015 року в стінах нашого навчального закладу відбулася незвична наукова конференція «Сучасні аспекти розвитку економіки, права, соціології та психології в контексті досліджень молодих науковців», організаторами якої стали Київський обласний комунальний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді» та Білоцерківський інститут економіки та управління.

В чому незвичність згаданої конференції? В тому, що у стінах «студентської колиски» перші кроки у світ науки робили учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Київщини. Юні школярі, які представляли Рокитнянський районний ліцей, Миронівський НВК, Миронівський районний центр дитячої та юнацької творчості, Білоцерківський колегіум, Гребінківську гімназію, підготували досить актуальні та цікаві наукові доповіді, вміло відстоювали свою точку зору та відповідали на питання аудиторії. Під час конференції акцентувалась увага на таких питаннях, як: особливості стосунків між підлітками і батьками, безробіття, емоційні реакції підлітків на стресові ситуації, вплив мультиплікаційних фільмів на виховання дітей дошкільного віку тощо.

Мета конференції – аналіз теоретичних та практичних аспектів економіки, права, соціології та психології в контексті досліджень членів Малої Академії Наук.

Робота конференції проводилась за такими напрямами:

  • Економіка України на шляху соціально-економічних перетворень;
  • Правове регулювання суспільних відносин;
  • Соціально-психологічні проблеми молоді сучасного українського суспільства.

Дякуємо всім організаторам та учасникам наукової конференції. Сподіваємось у недалекому майбутньому побачити юних науковців у лавах студентів БІЕУ.

 

Меньківська Н. С.,

асистент кафедри документознавства

та інформаційної діяльності

Білоцерківського інституту економіки та управління


Автор: Меньківська Н. С., асистент кафедри документознавства та інформаційної діяльності Білоцерківського інституту економіки та управління
Підрозділ: Білоцерківський інститут економіки та управління

до списку новин