Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Освітянська виставка

Активну профорієнтаційну роботу Університету «Україна» відзначено в рамках виставки «Освіта та кар’єра – 2017»

Активну профорієнтаційну роботу Університету «Україна» відзначено в рамках виставки «Освіта та кар’єра – 2017»

  

Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» узяв участь у Тридцять першій міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2017», яка відбулася 6-8 квітня 2017 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2). Метою виставки була презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів, круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів із умовами вступу до національних та закордонних навчальних закладів.

На стенді Університету «Україна» усі бажаючі, в тому числі майбутні абітурієнти та їхні батьки, мали можливість отримати від представників університету всю необхідну інформацію щодо особливостей вступу, наукових програм, можливостей і перспектив після отримання диплому.

Основною метою виставки стала популяризація досягнень та здобутків ВНЗ України. Університет «Україна» повторно був нагороджений дипломом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді. У складі журі конкурсу – представники Інституту модернізації і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, правління Товариства “Знання” України та дирекції Центру “Виставки, презентації”.


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин