Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Олімпіади, конкурси

Підсумки обласного творчого конкурсу з краєзнавства «СТЕЖКАМИ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ»

25 травня до нашого інституту завітали учасники та переможці обласного творчого конкурсу з краєзнавства "Стежками відомих людей", що проводився серед учнів 9-11 класів ЗОШ Хмельницької області та випускників середніх спеціальних закладів з 01.12.2015 р. по 30.04.2016 р.

Метою творчого конкурсу було підняття національної гідності й актуалізація патріотичного та естетичного виховання учнівської молоді.

Організаторами конкурсу виступили викладачі нашого інституту.

В конкурсі узяли участь 30 учнів загальноосвітніх закладів Хмельницької області.

Згідно з умовами конкурсу учні, користуючись матеріалами місцевих музеїв або архівів тих родин, із яких походить відома людина, здійснили краєзнавче дослідження історії міста, селища, села, а також написали твір у жанрі нарису про видатну людину (відомого письменника, вченого, дослідника, архітектора , героя трудових звитяг, героя ІІ світової війни, героя Небесної сотні, героя АТО та ін.).

За результатами:

Місце І і перемогу у конкурсі отримала Миронюк Діана Вадимівна , учениця 9 класу Кам'янець-Подільської спеціалізованої школи-інтернату І - ІІІ ступенів "Славутинка" Хмельницької обласної ради;

Місце ІІ розділили: Хеленюк Оксана Олександрівна , учениця 9 класу Мокрецького НВК "ЗОШ І - ІІ ступенів - дитячий садок" Ізяславської районної Хмельницької області ради та Чернецька Наталія Олександрівна учениця 10 класу Кам'янець-Подільської спеціалізованої школи-інтернату І - ІІІ ступенів "Славутинка "Хмельницької обласної ради;

Місце ІІІ отримали: Павлюк Богдан Олександрович , учень 9 класу Кам'янець-Подільського НВК №16 у складі ЗОШ I - III та колегіуму ступенів Хмельницької області та Зверева Ганна Віталіївна студентка ІІ ДВНЗ курсу "Кам'янець-Подільський індустріальний коледж".

Переможці (І-ІІІ місце) отримали грамоти від Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації (вручала начальник відділу професійної освіти та виховної роботи Фіярська С.І. ) та Хмельницького обласного краєзнавчого музею (вручала заступник директора з наукової роботи Смолій Т.В. ), а також грамоти, сертифікати, спеціальні призи та знижку на навчання 10% на весь період навчання у Хмельницькому інституті соціальних технологій (11 клас) або Хмельницькому коледжі Університету «Україна» (9 клас) за будь-якою спеціальністю.

Результати конкурсу та кращі твори переможців будуть надруковані в обласних та районних засобах масової інформації.

 


Підрозділ: Хмельницький інститут соціальних технологій

до списку новин