Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Літні (канікулярні) школи і табори

Триває Перша літня школа Університету «Україна» (Вінниця)

 

Безкоштовно упродовж 10 днів з 1 липня 2015 р. у Вінницькому інституті Університету «Україна» працювала Перша Літня школа. До роботи в Літній школі залучені викладачі кафедр інституту, волонтери з Молодіжного ресурсного центру, Республіки Польща.

 

СЕРЕДА 1.07.2015

1. Екскурсія.

2. Психологічний тренінг «СНІГОВА КУЛЯ».

3. Презентація спеціальностей Вінницького інституту та коледжу Університету «Україна».

4. Наукові пікніки.

Відтак, 1.07.2015 р. відбулась наша перша зустріч та знайомство! Наші гості під час екскурсії ознайомились із навчальними кабінетами та приміщеннями інституту, відвідали реабілітаційний центр, бібліотеку, комп’ютерні класи, кабінет слухо-мовленнєвої корекції, мовний центр, а також завітали до спортивної зали інституту. Цікавим видався і запропонований нашим відвідувачам психологічний тренінг «Снігова куля» під керівництвом старшого викладача кафедри психології Добровольської В.О. Викладачі інституту під час презентацій своїх спеціальностей у цікавій і доступній формі розповідали учасникам про перспективи їх майбутньої професійної діяльності. І наостанок, сповнені позитивних емоцій, вони випробували власні сили в царині дослідницьких експериментів під час «Наукових пікніків», організованих волонтерами із Польщі.

 

ЧЕТВЕР 2.07.2015

1. Творча майстерня.

2. Спілкуйся і дій.

3. Сила слова.

4. Майстер клас із масажу.

2.07.2015 р. наша зустріч розпочалась із «Творчої майстерні», яку спеціально для наших учасників організували представники Молодіжного Ресурсного Центру.

«Спілкуйся і дій» – це девіз сучасної молоді. Тренінг із такою назвою провела для наших гостей практикуючий психолог, старший викладач кафедри психології Левчишина О.В.

Творчі здібності наші учні мали можливість продемонструвати під час «Поетичної сторінки «Сила слова», яку організував канд. філол. н., доцент кафедри журналістики та інформаційних технологій Борецький В.В.

Охоче проявили себе юні науковці і під час «Майстер класу з масажу», адже спробувати себе у новій справі – це завжди корисний досвід!!!

 

П’ЯТНИЦЯ 3.07.2015

1. Тренінг із ораторського мистецтва.

2. PHOTO-SHOP.

3. Польська мова з волонтерами.

4. Інтерактив із англ. мови.

Третій день нашого активного дозвілля був присвячений мистецтву спілкування. Розуміючи, як важливо знаходити спільну мову, добирати влучні слова і бути цікавим співрозмовником, ми запропонували нашим учасникам тренінг із ораторського мистецтва під керівництвом провідного фахівця Оксани Анатоліївни Мельник.

Однак, сьогодення диктує свої правила життя, відповідно до яких молодь має володіти ще й іноземними мовами. Літня школа надала цю унікальну можливість спілкування з носіями польської мови під час заняття з волонтерами та поглибити знання з англійської упродовж інтерактиву.

А втілити свої враження від наших заходів у фотоколажах вони змогли на майстер-класі з роботи із графічним редактором «PHOTO-SHOP».

 

ПОНЕДІЛОК 6.07.2015

1. Економічна ділова гра

2. «Правова ВІКІПЕДІЯ»

3. «Прозорий офіс»

4. Давайте приКОЛИМОСЬ))

Понеділок – день важкий…Отож і ми підійшли до організації «понеділкових» заходів максимально серйозно… І розпочали з Економічної ділової гри під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки і менеджменту Мазуркевич І.О.

Почуватись упевнено в будь-яких життєвих ситуаціях допомагає обізнаність щодо наших прав та обов’язків. Саме цьому актуальному питанню і була присвячена «Правова Вікіпедія», організована деканом факультету бізнесу і права, кандидатом юридичних наук, старшим науковим співробітником Хільченком С.В.

Доросле життя – дорослі проблеми. Аби бути компетентним щодо оформлення документації, старший викладач кафедри журналістики та інформаційних технологій Ільницький М.П. організував ситуаційне моделювання «Прозорий офіс».

Час збіг непомітно…Проте всі були в очікуванні на дійство під назвою «Давайте приКолимось)»! Який же захват був в очах дітей під час сеансу з голкотерапії!!! Адже, окрім спостерігання, вони вперше мали змогу особисто ознайомитись із технологією і засобами голко-рефлексотерапії!

 

ВІВТОРОК 7.07.2015

1. Івана Купала

2. Детективне агентство

3. Лідер – це Я!

4. Майстер-клас «ХЕНД МЕЙД»

Нація – те традиції, виплекані історією! Тому символічно, що в день Івана Купала перший захід був «мандрівкою по сторінках історії», яку організував для наших слухачів кандидат історичних наук, доцент кафедри фундаментальних дисциплін Очеретяний В.В.

Історичний екскурс вкотре засвідчив, що завжди поряд існують добро і зло. А як саме побороти зло, виявити того, хто його вчинив, і не помилитись, наші відвідувачі змогли навчитись у «Детективному агентстві», під час роботи якого вони особисто працювали із криміналістичною валізою. Власноруч спробували ідентифікувати відбитки пальців, обробляли поверхні (де може знаходитись слід руки) дактилоскопічними порошками. Незабутні відчуття!

Лідер – це я! Активна громадянська позиція – це обов’язкова складова сучасного українця! Отож, інтерактив учасників «Школи молодого лідера» став для наших гостей путівником на шляху формування свідомого Громадянина.

Спільна творча діяльність – запорука дружнього колективу. тому й робота над цим проектом – незабутній досвід!

 

Джерело: Вінницький соціально-економічний інститут


Підрозділ: Вінницький соціально-економічний інститут

до списку новин