Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Освітянська виставка

УНІВЕРСИТЕТ «УКРАЇНА»: сучасні підходи до навчання від визнаних науковців

УНІВЕРСИТЕТ «УКРАЇНА»:

сучасні підходи до навчання від визнаних науковців

 

Відкритий міжнародний університет розвиту людини «Україна» взяв участь у Восьмій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2017», яка проходила 16–18 березня 2017 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва.

На стенді Університету 3 дні активно працювали викладачі та студенти. Вони надавали завчасно підготовлені комплекти рекламно-інформаційних буклетів Університету та відповідали на запитання відвідувачів – завучів та класних керівників випускних класів шкіл, що географічно наближені до місця проведення виставки. Також студенти поширювали рекламно-інформаційні буклети по всьому приміщенню проведення виставки серед учнів-відвідувачів виставки. Участь у виставці дозволила викладачам Університету «Україна» обмінятися досвідом із іншими учасниками освітнього процесу щодо пошуку ефективних шляхів підвищення якості національної освіти, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів.

Виставку супроводжувала змістовна тематична програма, яка включає конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкої громадськості.

В рамках Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» Університет «Україна» був удостоєний Сертифікату «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної науково-метричної бази даних Scopus. Також Університет був нагороджений золотою медаллю за результатами участі в конкурсі з тематичних номінацій на тему «Інновації в упровадженні в освітню практику системи дистанційного навчання». Успіх Університету «Україна» пояснюється наполегливою та самовідданою працею його співробітників в напрямку модернізації національної системи освіти.

 


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин