Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Навчання іноземних громадян Тематика: Міжнародні освітні програми

Візит делегації іноземних абітурієнтів із Туркменістану

Візит делегації іноземних абітурієнтів із Туркменістану на чолі з представником громадської організації студентів Беглі Беглієвим

 

 21 квітня 2015 року Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» відвідала делегація іноземних абітурієнтів із Туркменістану на чолі з представником громадської організації студентів Беглі Беглієвим.

Зустріч у рамках програми навчання іноземних студентів організували начальник управління міжнародної діяльності Олена Чиханцова та помічник президента з міжнародних зав’язків Вадим Вербовський.

Спершу гостям запропонували невелику оглядову екскурсію по університету. Потім відбулися зустрічі з керівниками підрозділів. Вступним словом абітурієнтів привітала проректор з навчально-виховної роботи Антоніна Коротєєва. Про деякі аспекти організації навчального процесу розповіла начальник управління навчально-виховної роботи Ольга Веденєєва. Під час зустрічі було продемонстровано фільм «Університет «Україна» запрошує на навчання». Цікаві коментарі та пояснення до фільму надала директор Імідж-центру університету Ніна Головченко. Під час відвідування кафедри української мови, літератури та східних мов гості з Туркменістану відчули атмосферу української культури та українських традицій. Завідувач кафедри Олена Коломієць вразила іноземних абітурієнтів співучою, милозвучною та чарівною українською мовою.

Абітурієнти-іноземці з Туркменістану подякували за незабутні враження та позитивні емоції, ґрунтовне знайомство з Університетом «Україна», куди вони мають намір вступити на подальше навчання.

 

 

 

 

 

 

 

Олена Чиханцова,

фоторепортаж Вікторії Халаєвської

(студентський Медіа-центр Університету «Україна»)


Автор: Олена Чиханцова, фоторепортаж Вікторії Халаєвської
Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин