Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

«Я вам бажаю, щоб у вас були гарні студенти!»

В суботу, 24 лютого в Університеті «Україна» було гамірно і весело. День відкритих дверей в Університеті «Україна» проходив урочисто і цікаво.

Цієї днини до Альма-матері завітали гості: 40 старшокласників 9-11 класів із Холминської середньої школи Корюківського району Чернігівської області та педагоги. Їх зустріли тепло, по-домашньому перший проректор університету Кучерявий І.Т., проректор з розвитку Колосов В.М., директор Центру профорієнтації «Потенціал» Самойленко Є.В., провідні фахівці Центру Кутліна І.Ю. та Нечипорук Н.В., директор коледжу «Освіта» Смолянова С.І., студенти коледжу та університету.

На День відкритих дверей коледжем «Освіта» були запрошені батьки та діти спецшколи-інтернату №15 м. Києва. На зустріч прийшло 25 дітей-інвалідів з батьками, бабусями та дідусями. Перед майбутніми абітурієнтами виступила директор коледжу Смолянова С.І., яка надала повну інформацію про умови та форми навчання. Гостей особливо зацікавила дистанційна форма навчання. Відносно цього надійшло чимало питань: було зрозуміло, що означена форма освіти може бути найбільш зручною.

Заступник директора коледжу «Освіта» Володько Л.О. не змогла стримати сліз зворушення, коли наприкінці зустрічі хлопчина інвалід-спинальник, запинаючись, сказав: «Я вам бажаю, щоб у Вас були гарні студенти!».

Активно сприяли організації та проведенню заходу фінансовий директор Університету «Україна» Журавльова В.М., директор Інституту економіки та менеджменту Нестеренко С.С., директор Інженерно-технологічного інституту Малишев В.В., директор Інституту комп'ютерних технологій Павленко В.І., заступник директора Інституту комп'ютерних технологій з профорієнтаційної роботи Батрак Г.І., директор Інституту права та суспільних відносин Терещенко А.Л., заступник директора Інституту філології та масових комунікацій Танська Л.В. та інші.

Особлива подяка гостей була адресована студентській кав'ярні за домашню гостинність і смачнючий український обід.

Такі презентації навчального закладу з неформальним підходом є фундаментом профорієнтації майбутніх студентів.

До заходів долучились проректор з навчально-виховної роботи Коротеєва А.В., начальник навчально-виховного управління Веденеєва О.А., студентське самоврядування.

На гостей чекала велика культурна програма: дискотека, ігри, ознайомлення з університетом, виступ відомої української поетеси, кандидата філологічних наук Лілії Золотоноші.

Відвідини престижного навчального закладу сподобалися гостям, які окрилюються мрією в недалекому майбутньому стати студентами нашого університету. Запам'яталися екскурсії по університету та особливо народний обряд Колодія – «спалення опудала зими» у внутрішньому дворі університету серед вікових сосен. Навіть сильний снігопад не завадив романтичному настрою прощання із зимою.


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин