Дисципліна: Актуальні проблеми галузі
Обсяг: 3 кредити (90 год.)
Форма підсумкового контролю: залік
Зміст дисципліни (тематика):
Модуль 1. Актуальні проблеми галузей харчової промисловості та ресторанного господарства
Тема 1. Харчування та здоров’я: медико-соціальні проблеми.
Тема 2. Основні напрями удосконалення харчових технологій.
Тема 3. Системний підхід та програмно-цільовий метод у харчових технологіях.
Тема 4. Технологічне забезпечення якості харчових продуктів.
Тема 5. Вплив підприємств харчової промисловості на екологію навколишнього середовища.
Тема 6. Пакувальні матеріали та їх вплив на якість харчових продуктів.
Тема 7. Використання біопрепаратів для отримання екологічно чистих продуктів харчування.
Тема 8. Проблеми окремих галузей харчової промисловості та ресторанного господарства.