Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Актуальні проблеми галузі

Обсяг: 3 кредити (90 год.)

Форма підсумкового контролю: залік

 

Зміст дисципліни (тематика):

Модуль 1. Актуальні проблеми галузей харчової промисловості та ресторанного господарства

 

Тема 1. Харчування та здоров’я: медико-соціальні проблеми.

Тема 2. Основні напрями удосконалення харчових технологій.

Тема 3. Системний підхід та програмно-цільовий метод у харчових технологіях.

Тема 4. Технологічне забезпечення якості харчових продуктів.

Тема 5. Вплив підприємств харчової промисловості на екологію навколишнього середовища.

Тема 6. Пакувальні матеріали та їх вплив на якість харчових продуктів.

Тема 7. Використання біопрепаратів для отримання екологічно чистих продуктів харчування.

Тема 8. Проблеми окремих галузей харчової промисловості та ресторанного господарства.