Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: АРМ фахівця з готельно-ресторанного бізнесу

Кількість годин (кредитів ЄКТС): 120 (4)

 

Мета навчальної дисципліни: формування знань і навичок використання автоматизованих робочих місць у системі управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу, оцінки ефективності їх функціонування.

 

Результати навчання за навчальною дисципліною:

знати:

- сучасний стан i шляхи розвитку комп’ютерної техніки;

- структуру і склад сучасних ЕОМ;

- принципи організації обчислювального процесу в готельно-ресторанному бізнесі;

- принципи роботи з пакетами системних, прикладних та обслуговуючих програм у готельно-ресторанному бізнесі;

- методи, правила, концепції управління;

- структуру та основи роботи зі світовою мережею Internet;

 

вміти:

- формулювати вимоги, розробляти проекти, ефективно використовувати програмні засоби планування робочого процесу в готельно-ресторанному бізнесі;

- працювати з найбільш розповсюдженими пакетами прикладних програм у готельно-ресторанному бізнесі;

- працювати з найбільш розповсюдженими у світовій практиці пакетами системних та прикладних програм (Windows 9x//2000/XP, MS Office 2000/ХР/2003);

- працювати із засобами світової мережі Internet.

 

Зміст дисципліни (тематика):

Сутність автоматизованого робочого місця (АРМ) фахівця з готельно-ресторанного бізнесу. Основні засади впровадження АРМ у підприємствах готельно-ресторанного господарства. Інформаційне забезпечення АРМ фахівця з готельно-ресторанного бізнесу. Програмне забезпечення АРМ фахівця з готельно-ресторанного бізнесу. Функціональні аспекти АРМ фахівця з готельно-ресторанного бізнесу як елементу автоматизованої інформаційної системи. Використання пакетів прикладних програм універсального призначення для автоматизації робочого місця фахівця. Телеуправління персоналом. Проектування АРМ фахівця з готельно-ресторанного бізнесу. Ефективність впровадження АРМ фахівця з готельно-ресторанного бізнесу у діяльність підприємства.

 

Види робіт: лекції, практичні заняття, самостійна робота студентів.