Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Інноваційні технології у готельному господарстві

Кількість годин (кредитів ЄКТС): 150 (5)

 

Мета навчальної дисципліни: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.

 

Результати навчання за навчальною дисципліною:

знати:

-  критичний аналіз теорій інноваційного розвитку, дати характеристику інноваційних ознак та форм розвитку економіки;

-  обґрунтовувати необхідність застосування методів прогнозування і планування нововведень на рівні готельних підприємств як інструментарію реалізації інноваційних технологій;

-  визначати основні вимоги до побудови системи організаційних, соціальних, інфраструктурних, технологічних та економічних інновацій готельних підприємств;

 

вміти:

-  опанувати методологічні основи комплексної оцінки ефективності інновацій на макроекономічному і локальному рівнях, а також вимоги до системи показників ефективності;

-  самостійно із застосуванням сучасних комп’ютерних технологій аналізувати, узагальнювати, систематизувати й критично оцінювати результати досліджень;

-  бути здатним до професійної адаптації навчання новим технологіям, відповідати за якість виконуваних робіт і наукову вірогідність результатів;

-  генерувати нові ідеї, виявляти фундаментальні проблеми й формулювати завдання та визначати шляхи дослідження.

 

Зміст дисципліни (тематика):

Інновація як об’єкт управління. Прогнозування інноваційних планів. Інноваційні процеси у готельному господарстві. Забезпечення інноваційних планів. Комплексна оцінка ефективності інноваційної діяльності готельного підприємства.

 

Види робіт: лекції, практичні, самостійна робота студентів.