Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Дисципліна: Стратегічний маркетинг у ресторанному господарстві

Кількість годин (кредитів ECTS): 90 (3)

 

Мета навчальної дисципліни: засвоєння студентами теоретичних знань, а також набуття ними практичних навичок маркетингової діяльності закладу на ринку.

 

Зміст навчальної дисципліни (тематика):

  1. Теоретичні та методологічні основи маркетингу.
  2. Системний підхід до маркетингової діяльності закладу.
  3. Макро- та мікросередовища маркетингу.
  4. Основні методи маркетингових досліджень.
  5. Сегментування ринку та вибору цільових сегментів.
  6. Розробка комплексу маркетингу.
  7. Організація та контроль маркетингової діяльності.
  8. Стратегічне планування та розробка програм маркетингу.