Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

День відкритих дверей в Університеті «Україна»

 

12 грудня 2014 року Університет «Україна» відвідала група школярів з Чернігова. Це ‒ майбутні випускники, які вже зараз обирають дисципліни ЗНО і ВНЗ для здобуття обраного фаху.

Із майбутніми абітурієнтами зустрілися проректор з навчально-виховної роботи Університету «Україна» Антоніна Коротєєва, відповідальний секретар приймальної комісії Ольга Веденєєва, директори інститутів (Інженерно-технологічного інституту, Інституту соціальних технологій, Інституту комп’ютерних технологій, Інституту економіки та менеджменту, Інституту права та суспільних відносин, Інституту філології та масових комунікацій), декан факультету біомедичних технологій, директор коледжу «Освіта». Міжнародні освітні програми представила директор Інституту відкритої освіти Олена Майборода.

Майбутнім вступникам детально пояснили особливості вступної кампанії 2015 року, представили розлогий спектр сучасних спеціальностей Університету «Україна», пояснили, як можна не втратити шанс на вищу освіту у випадку, якщо якийсь предмет зі ЗНО складено невдало. Абітурієнти дізналися про можливості здобути одночасно два дипломи: Університету «Україна» і європейського університету.

Після екскурсії по університету учнями опікувалися активісти студентського самоврядування, студенти організували для вступників профорієнтаційну гру «Крок до професії».

Після смачного обіду у студентській кав’ярні абітурієнти, які визначилися з обраним фахом, писали попередні заяви на вступ. Адже в Університеті «Україна», у числі інших пільг, діє знижка в оплаті за навчання у разі, якщо заяву на вступ подано на Дні відкритих дверей.


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин