Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

День відкритих дверей. Майстер клас "Великоднє писанкарство"

Нині, 23 квітня 2016 року, Університет «Україна» відкрив свої двері для абітурієнтів та їхніх батьків. Представники інститутів (Інституту права та суспільних відносин, Інституту філології та масових комунікацій, Інституту соціальних технологій, Інституту економіки та менеджменту, Інституту комп’ютерних технологій, Інженерно-технологічного інституту), факультету біомедичних технологій та Коледжу «Освіта» розповіли абітурієнтам про спеціальності, які пропонує університет, особливості цьогорічного вступу до ВНЗ та переваги Університету «Україна».

Після презентації навчальних проектів у гостей університету була можливість підготуватися до Великодня на майстер-класі з писанкарства, який влаштували учасники студентського самоврядування, адже Університет «Україна» – це не лише цікаве навчання, але й різноманітне дозвілля.

Нагадаємо, шановні абітурієнти, що вступна кампанія 2016 року розпочинається 11 липня, тож у Вас ще є змога прийти на День відкритих дверей у травні/червні, познайомитися з керівниками і викладачами інститутів та обрати ту спеціальність, яка подарує Вам щасливе майбутнє.

До наступної зустрічі в Університеті «Україна»!

 


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин