Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Круглі столи, тренінги, майстер-класи

Круглий стіл на тему „Ода футболу”

Напередодні Всесвітнього дня європейського футболу, який відзначається 10 грудня, у Полтавській обласній бібліотеці для дітей імені Панаса Мирного відбувся круглий стіл на тему „Ода футболу”. Його організаторами та учасниками стали студенти кафедри фізичної реабілітації Полтавського інституту економіки і права на чолі з доцентом Бойченко Л.Д., а також естетичний відділ бібліотеки. Роль уболівальників виконували запрошені вихованці Полтавської школи-інтернату №1.

Під час спілкування за програмою заходу звучали пісні про гру мільйонів, демонструвався фільм про Євро-2012, майбутні фізичні реабілітологи надали школярам цікаві рекомендації, як досягти перемог у спорті.

Серед рубрик круглого столу найцікавішим для аудиторії став конкурс на краще виконання віршів знаменитих поетів Р. Рождественського, О. Ваншенкіна та інших про футбол, футболістів, їхніх тренерів та вболівальників, переможцем якого став студент групи 21ФР Арсен Феєр.

Після огляду літератури „Гра мільйонів, або футбол є любов” усі учасники за активну участь у мозковому штурмі „Футбол – це світовий феномен” отримали в нагороду шоколадні „м’ячики”.


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин