Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Освітянська виставка

Профорієнтаційна робота Університету «Україна» відзначена в рамках виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2017»

Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» взяв участь у ХХХ Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2017», яка відбулася 16-18 листопада 2017 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2). Виставка була традиційно приурочена до Міжнародного дня студента і була спрямована на інформування молоді про можливості здобуття якісної освіти як в українських, так і в зарубіжних університетах.

Виставку відкривали президент НАПН України Кремень В.Г., Надзвичайний та Повноважний посол Латвії в Україні пан Юріс Пойканс, Надзвичайний і Повноважний посол Французької Республіки в Україні пані Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні пан Луїс Телемаху та інші запрошені гості.

Під час роботи виставки всі бажаючі мали змогу отримати індивідуальні консультації, відвідати тематичні семінари та презентації, що проводились представниками навчальних закладів та організацій із України, Франції, Австрії, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Іспанії, Словаччини, Кіпру.

В раках виставки Університет «Україна» отримав диплом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді. На стенді Університету «Україна» всі бажаючі, в тому числі майбутні абітурієнти та їхні батьки, мали можливість отримати необхідну інформацію щодо особливостей вступу, наукових програм, можливостей і перспектив після отримання диплому. Переважну більшість відвідувачів стенду Університету «Україна» цікавили можливості отримання освіти дистанційно, а також програма «Твій шанс», згідно з якою паралельно з навчанням в Університеті «Україна» є можливість навчатися в одному з європейських ВНЗ за їхніми програмами і під керівництвом їхніх викладачів. 


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин