Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Круглі столи, тренінги, майстер-класи

Круглий стіл на тему «Правильне харчування – ключі від комори здоров’я»

Здоров’я – кращий дар молодості. Але тільки в цей період здоров’я дається даром. А далі його треба заслужити: формувати, зберігати, зміцнювати, не чекати захворювання. Потрібні знання, бажання, воля, щоб бути здоровим та довгі роки вести здоровий спосіб життя, одним зі складників якого є правильне (раціональне) харчування.

Цій проблемі слугував круглий стіл на тему «Правильне харчування – ключі від комори здоров’я», який провели студенти 3 курсу (заочна форма навчання) за напрямом підготовки «Здоров’я людини» у 9 класі ЗОШ №10 м. Полтави (класний керівник Лукич Ірина Сергіївна). Це було їх практичне (бінарне) заняття, згідно з навчальними планами дисциплін «Основи здорового способу життя» та «Основи раціонального оздоровчого харчування».

Корисні питання розглядалися на засіданні круглого столу. Студенти розповіли учням про основні закони та принципи раціонального харчування, про помилки у харчуванні, правила застільного етикету, сервірування столу, значення харчування для здоров’я людини.

Цікавою була рубрика круглого столу «Чи вміємо ми правильно їсти?». Учні демонстрували своє уміння їсти різноманітні продукти харчування (апельсини, печиво, яблука, цукерки, макарони та ін.).

Студенти провели анкетування «Чи правильна Ваша дієта?».

Закріпили уміння проведенням конкурсу між командами на знання учнями правил застільного етикету. Безумовно, перемога була заслуженою і загальною. Бо конструктивні пояснення студентів і зацікавленість учнів принесли гарні результати за підсумками конкурсу.

Усі студенти, окрім практичних навичок, отримали за участь у цьому бінарному занятті високі оцінки і почуття великого задоволення, що з честю виконали свою пряму місію як майбутні фахівці зі здоров’я людини.

 


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин