Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

Прийшли, побачили, захотіли

«День знайомства із професією» відбувся в Тернопільському коледжі Університету «Україна». До навчального закладу завітали старшокласники шкіл Тернопільського району.

В урочисто задекорованому приміщенні учнів привітно зустріли викладачі та студенти, гостей пригощали кавою, чаєм та тістечками, а потім відбулися знайомства. Директор коледжу Неля Степанівна Сухорукова розповіла про навчальний заклад у системі університету. Учні дізналися, що в коледжі можна оволодіти спеціальностями журналіста, дизайнера, діловода та юриста. Майбутнім абітурієнтам сподобались і умови вступу: за результатами всього двох ЗНО, а для журналісті в дизайнерів – результати лише одного ЗНО і творчого конкурсу. Зацікавились учні і можливістю отримати подвійний диплом, адже Університет має відповідні угоди про паралельне навчання з кількома закладами у Польщі. А також учні були задоволені отриманою інформацією про розмір та форму оплати за навчання.

Потім відбулося найцікавіше – саме ознайомлення із професією. Для цього учні розійшлися групами по кафедрах.

Разом із завідувачем кафедрою журналістики Володимиром Андріїшиним майбутні газетярі та телевізійники відправились на Театральний майдан Тернополя, де мали майстер-клас від телекомпанії ТВ-4. Учні взяли безпосередню участь у запису програми прогнозу погоди. Того ж вечора вони мали змогу подивитися на себе на екрані телевізора. Не менш цікавою і пізнавальною була екскурсія на телекомпанію ТТБ. Там школярі переглянули випуск новин, а потім безпосередньо у студії ознайомились із технологією їх підготовки.

Майбутні дизайнери із завідувачем кафедри дизайну Данилом Чепілем побували в одному з дизайнерських бюро міста, ознайомились із проектуванням конкретного інтер’єру приміщення, розстановки меблів, проектної розробки стін тощо. Майбутнім дизайнерам продемонстрували розробку інтер’єру одного з автосалонів. Школярів приємно вразила інформація про те, що автори проекту отримали за свою роботу понад 25 тисяч гривень.

А майбутні студенти сфери документознавства та інформаційної діяльності мали майстер-клас від завідуючого кафедри Івана Мельника. Довірливу атмосферу під час заняття створило те, що поряд із викладачем своє знання справи демонстрували нинішні студенти коледжу.

Учні роз’їхались, сповнені не тільки вражень, а й глибшим розумінням суті своїх майбутніх професій, набути яких і планують у Тернопільському коледжі Університету «Україна».

 


Підрозділ: Тернопільский фаховий коледж

до списку новин