Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Круглі столи, тренінги, майстер-класи Тематика: Освіта з охорони здоров'я, фізичної культури і спорту

Пропагандисти здоров'я

Мета підготовки бакалаврів спеціальності „Фізична реабілітація” в Полтавському інституті економіки і права полягає в забезпеченні чіткої системи наукових знань, необхідних для формування студентом власного здорового способу життя, використання набутих теоретичних знань у вирішенні проблеми зміцнення здоров’я населення України, орієнтації його на здоровий спосіб життя.

На практичному занятті у групі 31ФРз із дисципліни «Основи здорового способу життя», що проводилося 25 грудня на базі ЗОШ №24 м. Полтави, студенти розповіли дітям про правила особистої гігієни і складові здорового способу життя, значення рухової активності, основні складові їжі – поживні речовини, вітаміни. Майбутні реабілітологи грали з дітьми в рухливі та спортивні ігри, аби формувати в них навички активного відпочинку, відповідальне ставлення до власного здоров’я.

Змістовною була зустріч студентів із учнями четвертого класу, на якій теоретичні питання здорового способу життя органічно поєднувалися з доступними вправами для оченят, постави, профілактики плоскостопості, прикладами масажу.

Цікавою була композиція «Стежиною здоров’я» для 1-го та 3-го класів, проведена студентами в ігровій формі в актовому залі, де героями були медична сестра (студентка Ж. Тимошенко), вчитель фізичної культури (студент С. Ніценко), та учні-вітамінки. Переможців різноманітних конкурсів на тему здоров’я студенти частували мандаринами, солодощами.

За практичне заняття студенти отримали високі оцінки. Відтепер вони мають усі підстави сказати: «Допомагаючи людям, ми знаходимо сенс свого існування, значущість своєї майбутньої професії».


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин