Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Освітянська виставка

Ярмарок професій у Вишгородському районному центрі зайнятості

Вибір професії – один із найскладніших і найвідповідальніших кроків у житті молодої людини. Визначитися з цим вибором молоді щороку допомагають працівники служби зайнятості та освітяни. Одним із етапів професійного орієнтиру є ярмарок професій.

15 березня у Вишгородському районному центрі зайнятості відбувся ярмарок професій для учнівської молоді, щоб зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити їх уявлення про робітничі професії, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади.

На ярмарку зібралися учні міських загальноосвітніх навчальних закладів. Загалом ярмарок відвідали 90 старшокласників. У заході взяли участь представники навчальних закладів Київщини. Університет Україна був представлений профорієнтаційною групою у складі фахівців від Коледжу "Освіта", Факультету біомедичних технологій та Інституту економіки і менеджменту, які провели презентацію своїх навчальних закладів. Були встановлені інформаційні стенди, а також усі бажаючі отримали брошури та буклети. Учасники Ярмарку професій мали змогу проінформувати майбутніх абітурієнтів про умови вступу, перелік спеціальностей та організацію навчання.


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин