Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

Профорієнтаційний день у м. Енергодар

Напередодні початку третьої хвилі вступної кампанії до Мелітопольського інституту екології та соціальних технологій Університету "Україна", яка продовжуватиметься з 6.11 по 17.11.2017 р., з широкою профорієнтаційною акцією викладачі кафедри соціальної роботи інституту та коледжу Тетяна Іванівна Рябицька, Світлана Олексіївна Татарінова та студент-магістрант Олександр Шимкович відвідали м. Енергодар.

Тепло і з цікавістю зустрічали наших представників в управлінні освіти Енергодарської міської ради, в Енергодарському міському центрі зайнятості, територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Енергодарської міської ради та особливо в Енергодарському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У місті, в якому практично немає навчальних закладів, жваво зацікавилися можливістю отримати вищу освіту за новітніми технологіями, у тому числі дистанційними.

З усіма організаціями, де відбулися зустрічі, були підписані угоди про співпрацю. П'ять фахівців профільних установ виявили рішуче бажання навчатися. Маємо надію, що кількість абітурієнтів-енергодарців, що бажають навчатися в нашому інституті, буде значно більшою, адже профорієнтаційним планом передбачено ще декілька агіткомпаній до цього чудового сучасного міста.

Щира подяка всім учасникам акції за виконану роботу й активну життєву і професійну позицію!


Підрозділ: Мелітопольський інститут екології та соціальних технологій

до списку новин