Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: День відкритих дверей

Завжди раді допомогти

Зустріч зі школярами – явище завжди хвилююче, проте і приємне водночас. Адже поділитися інформацією про рідну alma-mater, згадати цікавинки студентського життя та розказати історію власного навчання – справа вкрай корисна й потрібна. Тож, дуже приємно, коли студентів та представників інституту запрошують до участі у класних годинах для одинадцятикласників.

Завітавши до випускного класу Новокаховської ЗОШ №10, відповідальний секретар приймальної комісії Новокаховського гуманітарного інституту Університету «Україна» Щедріна Марина Анатоліївна дала остаточні роз’яснення щодо роботи в персональних електронних кабінетах абітурієнтів, пояснила умови занесення персональних даних вступника до ЄДЕБО та оголосила строки вступу до вишів України.

Декан факультету Пшенична Марія Володимирівна розповіла про напрямки підготовки та працевлаштування випускників вишу, здобутки та досягнення кожної з кафедр інституту, а також навела приклади вражаючих звершень у напрямку опанування кар’єри студентів останніх років.

Не бажаючи відпускати гостей, школярі задавали ще багато суспільно-політичних питань, цікавилися молодіжною політикою регіону та участю представників інституту в її реалізації. А оскільки тем для розмов дуже багато, то й зустріч ця була не останньою, адже вже у квітні учні завітають до інституту зі зворотнім візитом.

 


Підрозділ: Новокаховський гуманітарний інститут

до списку новин