Відкритий міжнародний університет розвитку людини «УКРАЇНА»
Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Олімпіади, конкурси Тематика: Економічна освіта

В Карпатському інституті підприємництва відзначили День економіста

Вже традиційним стало проведення Дня економіста в останню середу жовтня в Карпатському інституті підприємництва Університету «Україна».

Свято об'єднало студентів спеціальностей «Менеджмент», «Фінанси і кредит», «Облік і аудит». У кожного напрямку є своє професійне свято, але тепер святкували разом.

Розпочали урочистості вітальні слова ведучих, а продовжили сценки із життя бухгалтера у виконанні студентів інституту, презентації фото про студентське життя та відеофільм «Один день із життя студента».

На святі були присутні учні шкіл міста, які брали участь у щорічному конкурсі малюнків для 9-11 класів «Моя майбутня професія». Кожен отримав заохочувальний подарунок із символікою інституту, а також подарунки від організаторів конкурсу.

Присутні аплодисментами привітали регіонального представника всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» Ненько Катерину, яка разом із Ярославою Василівною Сливкою нагороджували переможців конкурсів. Найкращий малюнок, присвячений професії бухгалтера, створила учениця 11-А класу СШ №1 Федорова Анастасія. Переможець нагороджений грамотою та цінним подарунком.

Цінні подарунки переможці конкурсів отримали: від страхової групи «MetLaif-Alico» - Соколова Владислава, учениця 10-А класу СШ №1 (малюнок «Страховий консультант»); від інвестиційної компанії Helix - Лесюк Євгенія, учениця 10-А класу СШ №1.

Головним переможцем став учень НВК 1 Томищ Василь (малюнок «Феміда правосуддя»).

Метою конкурсу було формування в учнів розуміння можливостей майбутньої професії, переваг студентського життя, переваги вищої освіти в сучасних складних економічних та політичних умовах шляхом залучення підростаючого покоління до роздумів над найближчим майбутнім, а також пошуку та підтримки обдарованих дітей, створення умов для їх подальшої творчості, сприяння професійному самовизначенню молоді.

Карпатський інститут підприємництва висловлює подяку за підтримку та участь учням СШ №3, НВК 1, СШ №1, ЗОШ №5 та їхнім керівникам.

Активних учасників свята «День економіста», студентів 1-4 курсів спеціальності «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Менеджмент» нагороджено грамотами від всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» та подарунком від Карпатського інституту підприємництва - подарунковим VIP -сертифікатом на гру в боулінг-клубі.

На завершення учасники та гості мали можливість поспілкуватись один із одним, поділитись враженнями та поласувати святковим тортиком.


Підрозділ: Карпатський інститут підприємництва

до списку новин